Τα Ηλεκτρικά Ποδήλατα και σε Επιχειρήσεις Τύπου Rent A Car

Τα ηλεκτρικα ποδηλατα διαθέτουν τα βασικά χαρακτηριστικά των απλών ποδηλάτων και επιπλέον έναν ηλεκτρικό κινητήρα που βοηθάει τον αναβάτη να ξεπερνάει με άνεση τις ανηφόρες και τελικά να ταξιδεύει πιο γρήγορα σε μεγαλύτερες διαδρομές. Το ηλεκτρικό ποδήλατο αναβαθμίζει το περιβάλλον καθώς δεν παράγει καυσαέρια και ηχορύπανση, αποσυμφορίζει την κυκλοφορία και λύνει το τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης στις επιβαρυμένες κυκλοφοριακά τουριστικές περιοχές. Την μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο την προτιμούν ταξιδιώτες που αγαπούν το περιβάλλον, την ήπια εξάσκηση και θέλουν να μετακινηθούν ελεύθερα ώστε να εξερευνήσουν με άνεση τη φύση και τα αξιοθέατα της περιοχής που επισκέπτονται. Οι κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα με ηλιοφάνεια και χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων όλες τις εποχές του χρόνου, είναι ιδανικές για την χρήση των ποδηλάτων.

Στην αναζήτηση για κατάλυμα, οι Ευρωπαίοι είναι σίγουρο είναι ότι θα προτιμήσουν εκείνα τα καταλύματα που προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων άμεσα, ή σε συνεργασία με κάποιο τοπικό ποδηλατικό κατάστημα. Μία νέα ομάδα τουριστών – ταξιδιωτών προστίθεται στην λίστα των υποψήφιων πελατών σας και εσείς χρειάζεστε έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε σωστά στις προκλήσεις της νέας αυτής αγοράς. Η Green Motors είναι πρωτοπόρος εταιρεία για την Ελλάδα, εξειδικευμένη στην πώληση και υποστήριξη του ηλεκτρικού ποδηλάτου από το 2009, με πολύτιμη εμπειρία από εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα που οι πελάτες μας χρησιμοποιούν καθημερινά, εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε γωνιά της χώρας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία από συνεργαζόμενες εταιρείες και ξενοδοχεία που ήδη νοικιάζουν ηλεκτρικά ποδήλατα που προμηθεύτηκαν από εμάς, ώστε να προτείνουμε τα κατάλληλα μοντέλα για αξιοπιστία και γρήγορη απόσβεση της επένδυσης σας. Πέρα από την αγορά, σχεδιάζουμε τις απαιτούμενες υποδομές, σας εκπαιδεύουμε και το κυριότερο παρέχουμε άμεση υποστήριξη ώστε να εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Τέλος, το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ο νέος τρόπος οικολογικής μετακίνησης και ήπιας εξάσκησης, μαζικά διαδεδομένος στην Δυτική Ευρώπη και τις Σκανδιναβικές χώρες. Οι Ευρωπαίοι τουρίστες στις καλοκαιρινές διακοπές διαθέτουν ανεπτυγμένη οικολογική και ποδηλατική κουλτούρα και νιώθουν απόλυτα εξοικειωμένοι και ασφαλείς όταν μετακινούνται με ποδήλατο, καθώς η πλειοψηφία τους το χρησιμοποιεί ήδη στη χώρα τους.